Xylem databeskyttelseserklæring

Tak fordi du besøger Xylems websted. Xylem og deres driftsdivisioner og datterselskaber (samlet kaldet for "Xylem", "vi", "os" eller "firmaet") driver dette og andre websteder (samlet kaldet for "Xylem-websteder" eller "websteder") og er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger.

Denne erklæring om databeskyttelse skal forklare, hvilke data vi indsamler, hvordan vi bruger dem, samt hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er taget for at beskytte dine data på webstederne. Denne erklæring om databeskyttelse gælder også oplysninger, der er indsamlet offline via handelsmesser, seminarer, konferencer eller andre aktiviteter.

OVERSIGT OVER DE VIGTIGSTE PUNKTER

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER XYLEM ?

Xylem indsamler følgende typer oplysninger om dig, når du besøger vores websteder (samlet kaldet for "personoplysninger") eller via de offline-metoder, der er beskrevet ovenfor:

• Hvis du besøger vores websteder, indsamler vi automatisk dit domænenavn og/eller IP-adresse;
  • Hvis du kommunikerer med os via e-mail, samler vi din e-mail-adresse;
  • Hvis du søger arbejde hos os og giver os information via offline-medier, indsamler vi oplysninger i forbindelse med jobmuligheder, via vores online-rekrutteringsværktøj.
  • Ellers indsamles personoplysninger kun på Xylems websteder eller offline, hvis du frivilligt vælger at afgive dem. Sådanne personoplysninger indeholder dit navn og/eller din arbejdsgivers navn, titel, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse samt konto- eller transaktionsoplysninger, der er indsamlet som en del af vores forretningsrelation med dig.

SÅDAN BRUGER FIRMAET DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler dine personoplysninger for at:

• Drive vores forretning, herunder levere de produkter eller tjenester, du har anmodet om
  • Sende dig markedsføringskommunikation om nye produkter eller opdateringer til eksisterende produkter og tjenester
  • Overholde vores juridiske forpligtelser
  • Vedligeholde og forbedre vores websteder og skræddersy brugeroplevelsen
  • Beskytte din sikkerhed og sikkerheden for webstederne
  • Levere kundeservice og administrere vores forretningsrelation med dig

I overensstemmelse med gældende lovgivning er det baseret på følgende retsgrundlag, når vi indsamler, anvender og deler dine personoplysninger:

• Nødvendigt for at opfylde kontrakten med dig- vi skal behandle dine personoplysninger for at kunne levere vores produkter og tjenester, sikre, at produkter og tjenester fungerer som de skal, besvare spørgsmål og anmodninger fra dig, administrere vores forretningsrelation med dig og levere kundesupport;
  • Overholdelse af vores juridiske forpligtelser - Vi skal behandle dine personoplysninger for at overholde relevante love og regler og for at kunne reagere på lovlige anmodninger, retskendelser og juridiske procedurer;
  • Samtykke til direkte markedsføringskommunikation - vi er afhængige af dit samtykke for at kunne sende dig direkte markedsføring, som du kan afmelde når som helst  ved at klikke på afmeldings-linket i den relevante kommunikation eller kontakte os som angivet nedenfor; og
  • Baseret på legitime interesser  - vi behandler dine personoplysninger for at beskytte din sikkerhed og sikkerheden for webstederne, for at opdage og forebygge svindel, for at beskytte og forsvare andres rettigheder eller ejendom eller vores egne rettigheder og interesser samt for at kunne levere og forbedre brugeroplevelsen.

Vi anvender ikke automatiseret beslutningstagning, herunder profilering, på en måde, der har juridiske konsekvenser for dig eller på anden måde påvirker dig væsentligt.

Du er ikke forpligtet til at levere alle de personoplysninger, der findes i denne erklæring om databeskyttelse, for at bruge vores websteder eller interagere med os offline, men visse funktioner er ikke tilgængelige, hvis du ikke angiver visse personoplysninger.  Hvis du ikke opgiver visse personoplysninger, kan vi muligvis ikke svare på dine anmodninger, udføre en transaktion med dig eller levere den markedsføring til dig, som vi mener, du ville sætte pris på at modtage.

ANVENDES DER COOKIES PÅ PÅ XYLEMS WEBSTEDER?

Udover domænenavn og/eller IP-adresse indsamler Xylem automatisk oplysninger om dig, når du besøger vores websteder.  De oplysninger, der indsamles automatisk, inkluderer ikke navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Disse oplysninger fortæller os blandt andet, hvor mange brugere der har besøgt vores websted, og hvilke sider de besøgte. Ved at indsamle disse oplysninger får vi information om, hvordan vi bedst tilpasser vores websteder til nuværende og fremtidige besøgende. For at indsamle disse oplysninger bruger vi en række forskellige analyseprogrammer, medieoptimeringsværktøjer, analysetags og pixelsporingsaktivitet via 'cookie'-teknologi eller med 'webbeacons', som beskrevet herunder:

• Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der placeres på din computers harddisk af din webbrowser, første gang du besøger webstedet.  Xylem bruger cookies både til at sikre, at webstedet fungerer, og til at registrere brugerspecifikke oplysninger om, hvilke sider du har besøgt, samt til at optage tidligere aktiviteter på vores websted for at kunne give bedre service, når besøgende vender tilbage til vores websted.  Xylem anvender to slags cookies:

Sessionscookies - også kaldet en midlertidig cookie. En sessionscookie gemmer oplysninger om en bruger i sin midlertidige hukommelse, så den kan huske noget om dig, når du besøger det pågældende websted.  Sessionscookies samler ikke oplysninger fra din computer, og de slettes, når du lukker din webbrowser.

Vedvarende cookies - også kaldet en permanent cookie eller en gemt cookie. En vedvarende cookie samler identificerende oplysninger om brugeren, herunder websurfing-adfærd og brugerpræferencer på et bestemt websted.  Vedvarende cookies har en udløbsdato, og de gemmes på harddisken, indtil de udløber, eller indtil du sletter fra computeren.

I nogle tilfælde kan cookies forbedre din online-oplevelse ved at gemme dine præferencer, mens du besøger et bestemt websted.  De fleste internetbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre browserens indstillinger til at slette cookies eller forhindre automatisk accept, hvis du foretrækker det.  Vær opmærksom på, at hvis du vælger ikke at tillade browser-cookies, er du muligvis ikke i stand til at udnytte alle de website-funktioner, som Xylem tilbyder.

• Webbeacons

Visse sider på vores websted(er) indeholder ”webbeacons”, der også er kendt som internet-tags, pixel-tags og clear GIFs. Et webbeacon er et lille grafisk billede, der er placeret på websiden, og som er beregnet til at give Xylem mulighed for at overvåge indgående trafik og indhente oplysninger som f.eks. IP-adressen på den computer, der hentede siden, hvor beacon’en vises, samt URL på den pågældende side, hvor lang tid, siden blev vist, typen af browser, der blev brugt til at vise siden, samt oplysningerne i cookies, der er indstillet af tredjepart. Vi bruger også webbeacons til at genkende en unik cookie i din webbrowser, som gør det muligt for os at finde ud af, hvilke annoncer der førte dig til vores websted(er).

For at hjælpe med at samle mere information om brug af webstedet benytter Xylems websteder reklamer, analyser, medie-cookies og tags, der drives af værktøjer som Yahoo, Google, Adobe, Omniture, Rubicon og andre. Derudover bruger webstederne også Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google, Inc. ("Google"), som også bruger cookies. Oplysningerne fra cookien om din brug af webstedet (herunder din IP-adresse) overføres til og gemmes af Google på servere i USA. Google anvender disse oplysninger med henblik på evaluering, udarbejdelse af webstedsrapporter og levering af andre tjenester relateret til brugen af webstedet.  Google må overføre disse oplysninger til tredjemand, hvis det kræves i henhold til loven, eller hvis en sådan tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne.

Oplysningerne, der er indsamlet af cookies og webbeacons, indeholder generelle oplysninger om dine computerindstillinger, din forbindelse til internettet, operativsystemet og platformen, IP-adressen, dine browsermønstre og tidspunkter for browsing på webstedet samt geografisk placering. De indeholder ikke navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse.

For at hjælpe med at samle mere information om brug af websteder benytter xylem.com og dets tilknyttede websteder reklamer, analyser, medie-cookies og tags, herunder:

Necessary cookies

Cookie Name Used by
_cfduid Cloudflare
TiPMix Azure
x-ms-routing-name Azure
ASP.NET_SessionId Website
.AspNet.Auth Website
ARRAffinity Website
ai_session and ai_user Website
ARRAffinitySameSite Website
.ASPXANONYMOUS Website
Mt_mop Mathtag
uuid Mathtag
mt_misc Mathtag
xyl-privacy Website
Xyl-cookie-necessary Website
__cfduid CloudFlare

Analytics/Performance cookies

Cookie Name Used by
Xyl-cookie-performance Website
_ga and _gid Google Analytics
_gat Google Analytics
DV Google
mf_4046d79d-d97e-42e2-b332-0d299bc7ce66 MouseFlow
mf_user MouseFlow
NID Google
ANID Google
DV Google
SID Google
SIDCC Google
_ga Google
_gid Google
APISID Google
HSID Google
1P_JAR, CONSENT Google
BE_CLA3 Brightedge
_dc_gat_* Google
_gat_* Google

Marketing cookies

Cookie Name Used by
Xyl-cookie-marketing Website
A3 Yahoo
APID Yahoo
APIDTS Yahoo
B Yahoo
GUC Yahoo
IDE, RUL DoubleClick
UserMatchHistory LinkedIn
Visitor_INFO1_LIVE Youtube
__adroll, __adroll_fpc Adroll
__adroll_shared Adroll
__ar_v4 DoubleClick
_fbp Facebook
_gcl_au Google Tag Manager
_mkto_trk Marketo
_uutmz Google Tag Manager
Anj Adnxs
bcookie LinkedIn
C Bidswitch
Fr Facebook
I Openx
Lang LinkedIn
Li_sugr LinkedIn
Lidc, Lissc LinkedIn
Pxrc Rlcdn.com
Rlas3 Rlcdn.com
Tuuid, tuuid_lu Bidswitch
Uids Appnexus
Usersync Adnxs
Uuid2, Icu Appnexus

Hvis du vil vide mere om bestemte cookies, der bruges til interessebaseret annoncering fra tredjeparter, herunder via sporing på tværs af enheder, og hvis du vil foretage valg vedrørende sådanne cookies, kan du gå til Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance-Canada, European Interactive Digital Advertising Alliance eller din enheds indstillinger, hvis du har DAA eller en tilsvarende mobilapp.

Spor mig ikke: På nuværende tidspunkt er vores websted ikke konfigureret til at efterkomme browseres “Spor mig ikke”-signaler.

SÅDAN DELER FIRMAET DINE PERSONOPLYSNINGER MED TREDJEPARTER

• Hvis vi skal udlevere personoplysninger ifølge loven, efter krav fra en domstol eller fra en statslig eller retshåndhævende myndighed, kan vi gøre det.
  • Vi kan videregive dine personoplysninger eller oplysninger om din brug af websiden til andre firmaer i Xylem-gruppen.
  • Vi kan dele informationer, som nødvendige for at undgå bedrageri eller andre illegale aktiviteter, som f.eks. overlagte angreb på Xylems informationsteknologiske systemer, og som er nødvendige for at etablere eller beskytte et juridisk krav eller indsigelse.
  • Xylem vil ikke sælge personligt identificerbare informationer, der stammer fra en persons besøg eller brug af et Xylem-websted til tredjeparter, medmindre det er en del af salget af et datterselskab eller af stort set alle aktiverne i en driftsdivision, hvis datterselskab eller division indsamlede eller anvendte disse oplysninger som en normal del af forretningen
  • Xylem træffer passende forholdsregler for at opretholde fortroligheden for personoplysninger og udleverer kun disse oplysninger til personale i et Xylem-firma eller en tredjepart, der skal have adgang til oplysningerne til  legitime forretningsformål.  Vi kan gøre disse oplysninger tilgængelige for vores distributører, salgsrepræsentanter eller andre associerede selskaber, så de kan svare på en gæsts forespørgsel eller give oplysninger om vores egne eller relaterede varer eller tjenester, som vi mener er relevante for dig.

LINKS TIL TREDJEPARTS- WEBSTEDER

Af og til kan Xylem-websteder indeholde links til vores distributørs, salgsrepræsentants eller andre forretningsforbindelser websteder.  I disse situationer er vi ikke ansvarlige for indholdet eller deres praksis vedrørende databeskyttelse, og vi opfordrer dig til at læse deres regler for databeskyttelse.

SÅDAN OPBEVARER, OVERFØRER OG BEHANDLER FIRMAET DINE PERSONOPLYSNINGER PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Xylem kan overføre de personoplysninger, vi indsamler på Xylems websteder, til repræsentanter, globale associerede selskaber og serviceudbydere i USA eller andre lande, hvor vi driver forretninger uden for dit hjemland, og hvor der er andre standarder for databeskyttelse. Vi yder passende beskyttelse ved overførsler over landegrænser som krævet i loven, herunder oplysninger, der overføres til tredjepart. Med hensyn til sådanne overførsler fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") til USA og andre jurisdiktioner uden for EØS benytter vi EU-modelklausuler og bindende selskabsregler og/eller vurderer behovet for at behandle dine oplysninger med henblik på at levere de ønskede tjenester (f.eks. udførelsen af en kontrakt). I overensstemmelse med gældende lovgivning kan du anmode om oplysninger om de relevante sikkerhedsforanstaltninger, vi har implementeret, ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

DINE RETTIGHEDER

I overensstemmelse med gældende lovgivning kan du have ret til at få bekræftet eksistensen af visse personoplysninger vedrørende dig, til at verificere indholdet, oprindelsen og nøjagtigheden samt ret til adgang, revision, portering, sletning, blokering eller tilbagetrækning af samtykke til behandling af visse personoplysninger (uden at påvirke lovligheden af behandlingen baseret på samtykke, før dets tilbagetrækning),  ved at kontakte os på datasubject.requests@xylem.com Vær opmærksom på, at vi muligvis er nødt til at beholde visse personoplysninger som krævet eller tilladt i henhold til gældende lovgivning.

DINE VALG

Du har følgende valg vedrørende vores brug og offentliggørelse af dine personoplysninger:

• Markedsføringskommunikation. Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringskommunikation, figurere på en mailingliste, som du tidligere har tilmeldt dig, eller modtage anden kommunikation fra Xylem, skal du følge afmeldingslinket i den relevante kommunikation eller kontakte os ved at bruge linket herunder.
  • Cookies og lignende teknologier. Gennemgå din browsers eller computers indstillinger for bestemte cookies, og se ovenfor for at foretage visse valg vedrørende cookies.

SÅDAN OPBEVARER FIRMAET DINE PERSONOPLYSNINGER

• Xylem opbevarer kun dine personoplysninger i det tidsrum, der er nødvendigt for at tjene det formål, som de blev indsamlet til.

SÅDAN OPRETHOLDER FIRMAET SIKKERHEDEN FOR DINE OPLYSNINGER

Xylem anvender branchestandarden for krypteringsteknologi, når vi overfører og modtager data til og fra vores websted. Vi har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads på vores fysiske faciliteter for at beskytte mod tab, misbrug eller ændring af oplysninger, som vi har indsamlet fra dig på vores websted. Vi anvender også velegnede teknologier til at sørge for, at de personoplysninger, du afgiver på Xylems websteder, er sikre.

ÆNDRINGER I VORES ERKLÆRING OM DATABESKYTTELSE

Xylem kan opdatere denne erklæring om databeskyttelse, når vores forretning (f.eks. fusion/opkøb) og tjenester ændres, eller i henhold til loven.  Ikrafttrædelsesdatoen for vores erklæring om databeskyttelse er angivet ovenfor, og vi opfordrer dig til regelmæssigt at besøge vores websteder for at holde dig orienteret om Xylems praksis for databeskyttelse.  Vi lægger den opdaterede version af vores erklæring om databeskyttelse ud på vores websted, og vi beder om dit samtykke til ændringerne, hvis det kræves ifølge loven.

SÅDAN KAN DU KONTAKTE OS

• Hvis du har spørgsmål vedrørende denne erklæring om databeskyttelse eller vores praksis for databeskyttelse i almindelighed, bedes du kontakte vores Director of Global Trade and Data Privacy Compliance på telefon + 1-914-323-5700 eller via e-mail på data.privacy@xylem.com
  • Du kan også have ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.

4. maj 2018